Välkommen till oss

Välkommen till Johanssons Begravningsbyrå! Annika Lennartsson, Löddeköpinge och Sören Andersson, Lund
Annika Lennartsson, Löddeköpinge och Sören Andersson, Lund

Johanssons Begravningsbyrå

- för en personlig utformning av minneshögtiden!

På Johanssons begravningsbyrå vet vi vikten av små detaljer och ett varmt och kunnigt bemötande. Därför ger vi dig alltid personlig service med lite extra omtanke.

Varje människa är unik
När någon dör lever minnena vidare. Minnen av en vän, ett sinne, en karaktär. Vi hjälper dig att utforma en ceremoni lika unik som personen du ska ta farväl av, ett värdigt avsked som en sista hyllning.

Vid efterföljande frågor kring gravsten och juridik är du alltid välkommen att finna trygghet och stöttning i vår kompetens.

Boka studiebesök/temakväll

Kan ett testamente vara muntligt?
Krävs samtycke vid organdonation?
Var kommer våra riter och seder kring begravningen ifrån?

Många är de frågor som uppkommer i samband med ett dödsfall. En del av dem skiljer sig åt beroende av om du arbetar inom vården, församlingen eller är anhörig.
Vi kan ge dig svaren på många av dessa frågor och välkomnar dig gärna till ett lärande studiebesök på Johanssons begravningsbyrå!

Innehållet anpassas till dina intressen och kan fokuseras på aktuella begravningsfrågor, begravningsseder förr och nu, Vita Arkivet, arbetet på en begravningsbyrå eller juridiska frågeställningar i samarbete med Familjens jurist.

Vi välkomnar särskilt dig som är yrkesverksam inom vården, studerar på vårdskola, är präst, arbetar inom församlingen eller har en släktforskarförening.

Tid: Efter överenskommelse. Mötet tar ca 1,5 timme.
Plats: Stora Södergatan 67 eller i era lokaler.
Antal deltagare: Upp till 20 personer i egna lokaler.

Mötet är kostnadsfritt.

Kontakta oss för bokning!